Installatiemethoden

Er zijn verschillende installatiemethoden voor ESET Endpoint Security versie 7.x voor clientwerkstations, tenzij u ESET Endpoint Security op afstand implementeert via ESET Security Management Center of ESET PROTECT Cloud.

Klik hier als u ESET Endpoint Security wilt installeren of upgraden naar versie 6.6.x

Methoden

Doel

Downloadkoppeling

Installatie met ESET AV Remover

Met ESET AV Remover kunt u vrijwel alle eerder op uw systeem geïnstalleerde antivirussoftware verwijderen voordat u met installatie begint.

64-bits downloaden
32-bits downloaden

I Installatie (.exe)

Installatieproces zonder ESET AV Remover.

N/A

Installatie (.msi)

In bedrijfsomgevingen is het .msi-installatieprogramma het installatiepakket dat de voorkeur geniet. Dit komt hoofdzakelijk door offline en externe implementaties waarbij diverse hulpprogramma's worden gebruikt, zoals ESET Security Management Center.

64-bits downloaden
32-bits downloaden

Installatie vanaf de opdrachtregel

ESET Endpoint Security kan lokaal worden geïnstalleerd vanaf de opdrachtregel of op afstand met een clienttaak vanuit ESET Security Management Center.

N/A

Implementatie met groepsbeleidobjecten of SCCM

Gebruik beheerhulpmiddelen zoals groepsbeleidobjecten of SCCM om ESET Management Agent en ESET Endpoint Security op clientwerkstations te implementeren.

N/A

Implementeren met behulp van RMM-hulpmiddelen

Met ESET DEM-plug-ins voor het hulpmiddel Remote Management and Monitoring (RMM) kunt u ESET Endpoint Security implementeren naar de clientwerkstations.

N/A

ESET Endpoint Security is beschikbaar in meer dan 30 talen.