Implementatie met groepsbeleidobjecten of SCCM

Naast rechtstreekse installatie van ESET Endpoint Security op een clientwerkstation of implementatie op afstand met behulp van een servertaak in ESMC, kunt u de installatie ook uitvoeren met beheerhulpmiddelen, zoals Groepsbeleidsobject (GPO) (GPO), Software Center Configuration Manager (SCCM), Symantec Altiris of Puppet.

Beheerd (aanbevolen)

Voor beheerde computers moet eerst ESET Management Agent worden geïnstalleerd en moet daarna ESET Endpoint Security worden geïmplementeerd via ESET Security Management Center (ESMC). ESMC moet in uw netwerk zijn geïnstalleerd.

1.Download het zelfstandige installatieprogramma voor ESET Management Agent.

2.Bereid het GPO/SCCM-script voor installatie op afstand voor.

3.Implementeer ESET Management Agent met behulp van GPO of SCCM.

4.Zorg ervoor dat de clientcomputers zijn toegevoegd aan ESMC.

5.Implementeer ESET Endpoint Security op uw clientcomputers en activeer ze.

note

Geïllustreerde instructies

Het volgende artikel in de ESET-kennisbank is mogelijk alleen beschikbaar in het Engels:

Implementeer ESET Management Agent via SCCM of GPO (7.x)

Implementeer ESET Management Agent met behulp van een groepsbeleidsobject (GPO)