Upgraden naar een nieuwere versie

Er worden nieuwere versies van ESET Endpoint Security uitgebracht om verbeteringen door te voeren of problemen op te lossen die niet kunnen worden opgelost met de automatische updates van programmamodules. U kunt op verschillende manieren een upgrade naar een recentere versie uitvoeren:

1.Automatisch, met behulp van ESET Security Management Center, ESET Remote Administrator (alleen ESET-eindpuntproducten versie 6.x) of ESET PROTECT Cloud.

2.Handmatig, door een recentere versie te downloaden en deze over de oude installatie heen te installeren.

Aanbevolen upgradescenario's

hmtoggle_plus0Op afstand upgraden
hmtoggle_plus0Handmatig upgraden op een clientwerkstation