Externe bewaking en extern beheer

Externe bewaking en extern beheer (Remote Monitoring and Management, afgekort RMM) is het proces van het bewaken en beheren van softwaresystemen met een lokaal geïnstalleerde agent die met een beheerserviceprovider toegankelijk is.

ERMM - ESET-plug-in voor RMM

De standaardinstallatie van ESET Endpoint Security bevat het bestand ermm.exe dat zich in de directory van de eindpunttoepassing bevindt:
C:\Program Files\ESET\ESET Security\ermm.exe

ermm.exe is een opdrachtregelhulpprogramma dat is ontworpen om het beheer van eindpuntproducten en de communicatie met RMM-plug-ins te vergemakkelijken.

ermm.exe wisselt gegevens uit met de RMM-plug-in, die communiceert met de RMM Agent die is gekoppeld aan een RMM-server. Standaard is het ESET RMM-hulpprogramma uitgeschakeld.

Aanvullende bronnen

ERMM-opdrachtregel

Lijst met ERMM JSON-opdrachten

Hoe u Externe bewaking en extern beheer activeertESET Endpoint Security

ESET Direct Endpoint Management-plug-ins voor RMM-oplossingen van derden

RMM Server wordt als service uitgevoerd op een server van een derde partij. Raadpleeg voor meer informatie de volgende ESET Direct Endpoint Management-onlinegebruikershandleidingen:

ESET Direct Endpoint Management-plug-in voor ConnectWise Automate

ESET Direct Endpoint Management-plug-in voor DattoRMM

ESET Direct Endpoint Management voor Solarwinds N-Central

ESET Direct Endpoint Management voor NinjaRMM