Installatie (.exe)

Nadat u het installatieprogramma hebt gestart, wordt u met de installatiewizard door de installatie geleid.

important

Belangrijk

Controleer of er geen andere antivirusprogramma's zijn geïnstalleerd op de computer. Indien twee of meer antivirusoplossingen op één computer zijn geïnstalleerd, kunnen deze met elkaar conflicteren. Wij adviseren u alle eventuele andere antivirusprogramma's van uw systeem te verwijderen. Bekijk het artikel in de kennisbank voor een lijst met hulpprogramma's om veelgebruikte antivirussoftware te verwijderen (beschikbaar in het Engels en een aantal andere talen).

INSTALLATION_WELCOME

1.Lees de Licentieovereenkomst voor eindgebruikers en klik op Ik ga akkoord om aan te geven dat u de licentieovereenkomst voor eindgebruikers accepteert. Klik op Volgende nadat u de voorwaarden hebt geaccepteerd om door te gaan met de installatie.

INSTALLATION_EULA

2.Kies of u het feedbacksysteem ESET LiveGrid® wilt inschakelen. ESET LiveGrid® zorgt ervoor dat ESET onmiddellijk en voortdurend wordt geïnformeerd over nieuwe infiltraties, zodat wij onze klanten beter kunnen beveiligen. Het systeem maakt verzending mogelijk van nieuwe bedreigingen naar het viruslab van ESET, waar deze worden geanalyseerd, verwerkt en toegevoegd aan de detectie-engine.

3.De volgende stap in het installatieproces is het configureren van de detectie van Potentieel ongewenste toepassingen. Zie het hoofdstuk Potentieel ongewenste toepassingen voor meer informatie.

U kunt ESET Endpoint Security in een bepaalde map installeren door te klikken op Installatiemap wijzigen.

5.De laatste stap is bevestigen dat u de installatie wilt uitvoeren door te klikken op Installeren. Nadat de installatie is voltooid, wordt u gevraagd ESET Endpoint Security te activeren.

INSTALLATION_THREATSENSE_NET