Installatiemap wijzigen (.exe)

Nadat u uw voorkeur voor de detectie van potentieel ongewenste toepassingen hebt geselecteerd en op Installatiemap wijzigen hebt geklikt, wordt u gevraagd een locatie te selecteren voor de installatiemap van ESET Endpoint Security. Standaard wordt het programma in de volgende map geïnstalleerd:

C:\Program Files\ESET\ESET Security\

U kunt een locatie opgeven voor programmamodules en gegevens. Standaard worden deze respectievelijk in de volgende mappen geïnstalleerd:

C:\Program Files\ESET\ESET Security\Modules\
C:\ProgramData\ESET\ESET Security\

Klik op Bladeren om deze locaties te wijzigen (niet aanbevolen).

CUSTOM_1

Klik op Doorgaan en vervolgens op Installeren om de installatie te starten.