ESET pomoć na mreži

Pretraga Srpski
Izaberite temu

Nadogradnja na noviju verziju

Novije verzije programa ESET Endpoint Security se izdaju kako bi se primenila poboljšanja ili rešili problemi koje nije moguće rešiti automatskim ažuriranjima za module programa.

Nadogradnju na noviju verziju možete izvršiti na nekoliko načina:

 1. Automatski, koristeći ESET PROTECT On-Prem, ili ESET PROTECT.
 2. Automatski pomoću GPO ili SCCM objekata.
 3. Automatski, koristeći ažuriranje programa.
  Budući da se nadogradnja programa distribuira svim korisnicima i da može da utiče na određene konfiguracije sistema, ona se izdaje posle dugog perioda testiranja kako bi se obezbedila funkcionalnost sa svim mogućim konfiguracijama sistema. Ako morate da nadogradite na noviju verziju odmah posle njenog izdanja, uradite to na jedan od sledećih načina.
  Uverite se da ste aktivirali Režim ažuriranja pod opcijom Napredno podešavanje > Ažuriranje > Profili > Ažuriranja proizvoda.
 4. Ručno, tako što ćete preuzeti i instalirati novu verziju preko prethodne.

Preporučeni načini nadogradnje

Upravljam ili želim da upravljam my ESET proizvodima daljinski

Ako upravljate sa preko 10 ESET Endpoint proizvoda, razmislite o nadogradnji pomoću usluga ESET PROTECT On-Prem ili ESET PROTECT. Pogledajte sledeću dokumentaciju:

Ručna nadogradnja na radnoj stranici klijenta

Da biste nadogradili ESET Endpoint Security na pojedinačnim radnim stanicama klijenta:

 1. Proverite da li je trenutno instalirana verzija podržana.
 2. Uverite se da je vaš operativni sistem podržan.
 1. Preuzmite i instalirajte najnoviju verziju preko prethodne.

important

Uspešna instalacija najnovije verzije preko prethodne nije zagarantovana za verzije sa nivoom podrške „Kraj životnog ciklusa“. Pogledajte politiku o kraju životnog ciklusa da biste pregledali nivo podrške za ESET Endpoint Security.

Da biste nadogradili sa nepodržanih verzija, najpre deinstalirajte ESET Endpoint Security. Pročitajte sledeći članak ESET baze znanja da biste saznali više o nadogradnji programa ESET Endpoint Security na radnoj stanici klijenta.