ESET Online pomoć

Pretraga Srpski
Izaberite temu       

Instalacija

Postoji nekoliko načina instaliranja programa ESET Endpoint Security na radnu stanicu klijenta, osim ako daljinski ne implementirate ESET Endpoint Security na radne stanice klijenata preko usluga ESET PROTECT ili ESET PROTECT Cloud.


note

Možete da se vratite sa ESET Endpoint Security na verziju ESET Endpoint Antivirus pokretanjem ESET Endpoint Antivirus instalacionog programa kada je ESET Endpoint Security već instaliran. Međutim, morate da instalirate istu ili noviju verziju.

Način

Namena

Veza za preuzimanje

Instaliranje pomoću alatke ESET AV Remover

Alatka ESET AV Remover vam pomaže da, pre nego što započnete instalaciju, uklonite gotovo svaki antivirusni softver već instaliran u sistemu.

Preuzmite 64-bitni
Preuzmite 32-bitni

*** Instalacija (.exe)

Proces instaliranja bez alatke ESET AV Remover.

Preuzmite 64-bitni
Preuzmite 32-bitni

Instalacija (.msi)

U poslovnim okruženjima, .msi instalacioni program je željeni instalacioni paket. To je uglavnom zbog vanmrežnih i daljinskih implementacija kod kojih se koriste razne alatke, kao što je ESET PROTECT.

Preuzmite 64-bitni
Preuzmite 32-bitni

Instalacija pomoću komandne linije

ESET Endpoint Security može da se instalira pomoću komandne linije ili daljinski pomoću zadatka klijenta sa konzole ESET PROTECT.

N/A

Implementacija pomoću GPO ili SCCM objekata

Koristite alatke za upravljanje, kao što su GPO ili SCCM, da biste implementirali ESET Management Agent i ESET Endpoint Security na radne stanice klijenata.

N/A

Implementacija pomoću RMM alatki

ESET DEM dodatne komponente za alatku Remote Management and Monitoring (RMM) omogućavaju vam da implementirate ESET Endpoint Security na radnim stanicama klijenta.

N/A

ESET Endpoint Security je dostupan na preko 30 jezika.