Arbeta med ESET Endpoint Antivirus for macOS

Öppna programmets huvudfönster genom att klicka på ESET Endpoint Antivirus for macOS-ikonen eb.generic.tiny logo-normal som visas i macOS-menyraden (högst upp på skärmen) och klicka på VisaESET Endpoint Antivirus for macOS.

ESET Endpoint Antivirus for macOS Programmets huvudfönster är indelat i två delar. Det primära fönstret till höger visar information som motsvarar alternativt som valts i huvudmenyn till vänster.

overview

På huvudmenyn finns följande alternativ:

Översikt

Scan

Skydd

Uppdatera

Verktyg

Hjälp och support

Ändra avancerade inställningar för ESET Endpoint Antivirus for macOS genom att öppna Programreferenser med cmd+, eller klicka på ESET Endpoint Antivirus for macOS i macOS-menyraden och välj Preferenser (Inställningar). Om din ESET Endpoint Antivirus for macOS är hanterad kan du konfigurera ESET Endpoint Antivirus for macOS-inställningar med ESET PROTECT On-Prem eller ESET PROTECT.