Översikt

Klicka på Översikt i programmets huvudfönster om du vill visa information om datorns aktuella skyddsnivå.

overview

I översiktsfönstret visas även aktuell uppdateringsstatus, inklusive datum och tidpunkt för den senaste genomförda uppdateringen.

ESET Endpoint Antivirus for macOS kan visa någon av följande skyddsstatusar:

Du är skyddad i grön överskrift – maximalt skydd garanteras.

Tillsyn krävs i orange överskrift – ESET Endpoint Antivirus for macOS kräver att ett icke-kritiskt problem uppmärksammas.

Säkerhetsvarning i röd överskrift – ett kritiskt problem finns och maximalt skydd garanteras inte.

Om skyddsstatusen är Tillsyn krävs eller Säkerhetsvarning visas meddelanden med ytterligare information och föreslagna lösningar i fönstret för skyddsstatus.

Om det inte går att lösa problemet med de föreslagna lösningarna kan du söka i ESET:s kunskapsbas. Om du fortfarande behöver hjälp kan du skicka in en supportfråga till ESET:s tekniska support.