ESET Endpoint Antivirus for macOS

ESET Endpoint Antivirus for macOS 7 representerar ett nytt förhållningssätt till integrerad datasäkerhet. Den senaste versionen av genomsökningsmotorn ThreatSense® skyddar datorn med sin snabbhet och noggrannhet. Resultatet är ett intelligent system som är oupphörligen vaksamt mot attacker och skadlig programvara som kan utgöra en fara för din dator.

ESET Endpoint Antivirus for macOS 7 är en fullständig säkerhetslösning utvecklad med vår långa erfarenhet av att kombinera maximalt skydd och minimal systembelastning. Den avancerade tekniken som bygger på artificiell intelligens kan proaktivt eliminera infiltration av virus, spionprogram, trojaner, maskar, reklamprogram, rootkit och andra attacker från Internet utan att minska systemets prestanda eller störa din dator.

Produkten är framför allt utformad för användning på arbetsstationer i småföretags-/företagsmiljö. Den går att använda med ESET PROTECT On-Prem och gör det enkelt att hantera olika antal klientarbetsstationer, tillämpa principer och regler, övervaka detekteringar och fjärradministrera ändringar från alla datorer anslutna till nätverket.