Nyheter i version 7

ESET Endpoint Antivirus for macOS version 7 är en ny generation av vår produkt, som baseras på mikrotjänster snarare än en enda tjänst.

Inbyggt stöd för Apple ARM-chip (från version 7.1.1700.0)

Inbyggd 64-bitarsarkitektur

Förbättrad prestanda och stabilitet. Om ESET Endpoint Antivirus for macOS kraschar kan det startas om automatiskt utan att användaren märker det.

Bättre säkerhet genom att göra processer mer oberoende av varandra.

Nytt huvudprogramfönster inklusive:

oStöd för mörkt läge

oInbyggda meddelanden på skrivbordet

oAlternativ för att inaktivera gränssnitt för slutanvändare

Förbättrat skydd av filsystemet i realtid

oDen senaste inbyggda 64-bitars genomsökningsmotorn

oOptimerad för prestanda med flera kärnor

oRealtidsgenomsökning under lokal användare

Helt nytt inbyggt grafiskt användargränssnitt

Utökad konfiguration av ESET LiveGrid via ESET PROTECT On-Prem och ESET PROTECT

Sammanslagning av kommandoradskommandon med Linux-plattformen.

Konfiguration av skyddsstatus

Stöd för prestanda och alla detekteringsexkluderingar (efter sökväg, sökväg och detektering, hash)