Uppdatera

Klicka på Uppdatering i programmets huvudfönster för att visa aktuell uppdateringsstatus, inklusive datum och tidpunkt för den senaste uppdateringen och om en uppdatering behövs.

Regelbunden uppdatering av ESET Endpoint Antivirus for macOS är det bästa sättet att säkerställa maximal säkerhetsnivå på datorn. De automatiska uppdateringarna säkerställer att både programmodulerna och systemkomponenterna alltid är uppdaterade. Förutom automatiska uppdateringar kan du klicka på Sök efter uppdateringar för att utlösa en manuell uppdatering. Om en produktuppdatering är tillgänglig visas information om den aktuella och tillgängliga versionen tillsammans med uppdateringsstorlek och utgivningsdatum. För att fortsätta med produktuppdateringen måste du godkänna licensavtalet för slutanvändare och bekräfta sekretesspolicyn. Du kan antingen välja Godkänn och uppdatera nu eller Godkänn och uppdatera vid omstart. Klicka på länken Se ändringslogg för att läsa mer information om de enskilda produktversionerna.

Senaste slutförd uppdatering – visar datumet för den senaste slutförda uppdateringen. Ser du inte närliggande datum är det möjligt att produktmodulerna inte är aktuella.

Senaste sökning efter uppdateringar – visar datumet för den senaste slutförda sökningen efter uppdateringar.

Ändra avancerade Uppdateringsinställningar för ESET Endpoint Antivirus for macOS genom att öppna Programpreferenser med cmd+, eller klicka på ESET Endpoint Antivirus for macOS i macOS-menyraden och välj Preferenser (Inställningar). Om din ESET Endpoint Antivirus for macOS är hanterad kan du konfigurera avancerade uppdateringsinställningar på distans med ESET PROTECT On-Prem eller ESET PROTECT.

Information om hur du uppdaterar detekteringsmoduler via terminal med hjälp av upd-verktyget finns i avsnittet Uppdatera detekteringsmoduler via terminal.