Inaktivera meddelande via MDM

ESET Endpoint Antivirus for macOS meddelanden visas i ESET-hanteringskonsolen. Du behöver inte få ESET Endpoint Antivirus for macOS-aviseringar om du hanterar dina ESET-produkter i ESET-hanteringskonsolen.

Du kan inaktivera meddelandet via MDM.

Om du vill skapa en konfigurationsprofil laddar du ned .plist-nyttolastfilen.

Med de flesta MDM:er kan du bifoga .plist-nyttolasten eller kopiera/klistra in filinnehållet i konfigurationsprofilen.

Jamf-användare

1.I Jamf-huvudfönstret klickar du på Datorer > Konfigurationsprofiler.

2.I avsnittet Allmänt fyller du i:

Inställning

Värde

Namn

Till exempel ESET-meddelande

Nivå

Datornivå

Distributionsmetod

Vanligtvis Installera automatiskt

3.I avsnittet Meddelande klickar du på Lägg till+ och fyller i:

Inställning

Värde

Programnamn

ESET Endpoint Antivirus for macOS

Paket-ID

com.eset.eea.agent

Kritiska varningar

Inaktivera

Meddelanden

Inaktivera