Dokumentation för fjärrhanterade endpoints

ESET Endpoint Antivirus for macOS version 7 kan fjärrstyras av ESET PROTECT On-Prem eller ESET PROTECT. Du kan använda ESET-fjärrhanteringsverktyg för att distribuera ESET-lösningar, hantera uppgifter, verkställa säkerhetspolicyer, övervaka systemets status och snabbt reagera på problem eller hot på fjärrdatorer från en central plats.

ESET-fjärrhanteringsverktyg

ESET Endpoint Antivirus for macOS kan fjärrhanteras av antingen ESET hanteringskonsol.

Introduktion till ESET PROTECT On-Prem

Introduktion till ESET PROTECT

MDM (Mobile Device Management)

Om du vill installera ESET Endpoint Antivirus for macOS på distans måste enheterna vara registrerade i MDM. Om dina enheter inte är registrerade i MDM måste du komma åt varje enhet fysiskt för att installera ESET Endpoint Antivirus for macOS.

MDM-lösningar (Mobile Device Management) gör det möjligt för administratörer att distribuera organisations- och konfigurationspolicyer, övervaka enheter, installera eller avinstallera program och mycket mer. Alla MDM-lösningar stöder inte Apple-enheter. För att hjälpa dig att välja en MDM-lösning har Apple tagit fram guiden Välja en MDM-lösning.

Du hittar mer information om MDM i Apple-dokumentationen och den dokumentation som är specifik för din MDM-leverantör.

ESET Endpoint Antivirus for macOS-konfigurationen som måste göras via MDM innehåller universella nedladdningsbara nyttolaster som du kan använda för att skapa konfigurationsprofiler på alla MDM. Om du använder Jamf som MDM kan du även använda den Jamf-specifika guiden.