Terminalverktyg och daemons

Kommandoradsverktyg

./lslog – logglistningsverktyget använder detta för att visa loggar som samlats in av ESET Endpoint Antivirus for macOS

./odscan – genomsökning på begäran som du kan använda för att köra en genomsökning på begäran via ett terminalfönster.

./cfg – konfigurationsverktyg som du kan använda för att importera/exportera ESET Endpoint Antivirus for macOS-inställningar.

./mdm-info – mdm-informationsverktyg som visar information som krävs för att du ska kunna skapa konfigurationsprofiler som krävs för att slutföra installationen via MDM.

./lic – licensieringsverktyg, används för att aktivera ESET Endpoint Antivirus for macOS med den inköpta licensnyckeln eller för att kontrollera aktiveringsstatus och licensens giltighet.

./upd – moduluppdateringsverktyg, används för att hantera moduluppdateringar eller för att ändra uppdateringsinställningar.

./quar – karantänhanteringsverktyg, används för att hantera objekt i karantän.