ESET Hjelp på internett

Velg tema

Terminal-verktøy og daemoner

Kommandolinjeverktøy

./lslog – Verktøy for loggvisning som brukes til å vise logger samlet av ESET Endpoint Antivirus for macOS

./odscan – Behovsbasert skanner som du kan bruke til å kjøre skanninger ved behov via et Terminal-vindu.

./cfg – Konfigurasjonsverktøy som du kan bruke til å importere/eksportere ESET Endpoint Antivirus for macOS–innstillinger.

./mdm-info – mdm-infoverktøy som viser informasjon som er nødvendig for at du skal kunne opprette konfigurasjonsprofiler som kreves for å fullføre forhåndsinstallasjonsoppsett via MDM.

./lic – Lisensieringsverktøy, bruk det til å aktivere ESET Endpoint Antivirus for macOS med den kjøpte lisensnøkkelen eller for å sjekke aktiveringsstatus og lisensgyldighet.

./upd – Verktøy for moduloppdatering, bruk det til å administrere moduloppdateringer eller endre oppdateringsinnstillinger.

./quar