Arbeide med ESET Endpoint Antivirus for macOS

Hvis du vil åpne hovedprogramvinduet, klikker du på ESET Endpoint Antivirus for macOS-ikonet eb.generic.tiny logo-normal som vises i macOS-menylinjen (øverst på skjermen), og deretter klikker du på Vis ESET Endpoint Antivirus for macOS.

Hovedprogramvinduet i ESET Endpoint Antivirus for macOS er delt inn i to hoveddeler. Det primære vinduet til høyre viser informasjon som svarer til alternativet som er valgt i hovedmenyen til venstre.

overview

I hovedmenyen er følgende alternativer tilgjengelige:

Oversikt

Skann

Beskyttelser

Oppdater

Verktøy

Hjelp og støtte

Hvis du vil endre avanserte innstillinger for ESET Endpoint Antivirus for macOS, åpner du Programinnstillinger ved å bruke cmd+, eller klikke på ESET Endpoint Antivirus for macOS i macOS-menylinjen og velge Preferanser (Innstillinger). Hvis ESET Endpoint Antivirus for macOS er administrer, kan du konfigurere ESET Endpoint Antivirus for macOS-innstillinger med ESET PROTECT On-Prem eller ESET PROTECT CLOUD.