ESET Hjelp på internett

Velg tema

Beskyttelser

Du kan justere beskyttelsesnivået for datamaskinen, nett og e-post ved å bruke alternativet Beskyttelser i hovedprogramvinduet. Både delene Datamaskin-beskyttelse og nett- og e-postbeskyttelse inneholder beskyttelsesmoduler som kan aktiveres eller deaktiveres. Vi anbefaler på det sterkeste at du aktiverer alle modulene for å dra full nytte av ESET Endpoint Antivirus for macOS og holder datamaskinen trygg.