Nett og e-post

For å få tilgang til nett- og e-postbeskyttelse fra hovedmenyen, klikker du Beskyttelser > Nett og e-post. Hvis du endre flere avanserte innstillinger for hver enkelt modul, åpner du Programinnstillinger ved å bruke cmd+, eller klikke på ESET Endpoint Antivirus for macOS i macOS-menylinjen og velge Preferanser (Innstillinger). Følgende beskyttelsesmoduler er tilgjengelige innen nett- og e-postbeskyttelse:

Web – overvåker HTTP-kommunikasjon mellom nettlesere og eksterne servere.

Anti-Phishing – blokkerer potensielle phishing-angrep fra websider eller domener.

E-post – gir kontroll over e-postkommunikasjon som mottas gjennom POP3- og IMAP-protokollene.