ESET Hjelp på internett

Velg tema

Datamaskin

Du finner konfigurasjon av datamaskinbeskyttelse under Beskyttelser > Datamaskin. Dette vinduet viser statusen for Filsystembeskyttelse i sanntid og ESET LiveGrid©-omdømmesystem-modulene. Vi anbefaler at du holder begge modulene aktivert, og hvis du slår av en av dem, kan det redusere datamaskinens beskyttelse.

computer_protection

Klikk på bryteren for å aktivere eller deaktivere Automatisk oppdatering i Oppdater-delen. Når Automatisk oppdatering er aktivert, ser ESET Endpoint Antivirus for macOS etter de nyeste produktoppdateringene og laster dem ned automatisk.