Oversikt

Klikk på Oversikt i hovedprogramvinduet for å vise informasjon om datamaskinens gjeldende beskyttelsesnivå.

overview

Vinduet Oversikt viser også gjeldende oppdateringsstatus, inkludert dato og klokkeslett for siste vellykkede oppdatering.

ESET Endpoint Antivirus for macOS kan vise én av følgende beskyttelsesstatuser:

Du er beskyttet med grønn overskrift – maksimal beskyttelse er sikret

Krever tilsyn med oransje overskrift – ESET Endpoint Antivirus for macOS krever tilsyn for et ikke-kritisk problem

Sikkerhetsvarsel med rød overskrift– et kritisk problem er til stede, og maksimal beskyttelse er ikke sikret

Hvis beskyttelsesstatusen er Krever tilsyn eller Sikkerhetsvarsel, viser vinduet for beskyttelsesstatus varsler med tilleggsinformasjon og foreslåtte løsninger.

Hvis du ikke kan løse et problem ved hjelp av de foreslåtte løsningene, kan du klikke på ESET-kunnskapsbasen. Hvis du fremdeles trenger hjelp, kan du sende inn en forespørsel til ESETs tekniske støtte.