Oppdater deteksjonsmoduler via Terminal

Oppdater moduler via Terminal

Hvis du vil oppdatere alle produktmoduler fra et Terminal-vindu, utfører du følgende kommando:

/Applications/ESET\ Endpoint\ Antivirus.app/Contents/MacOS/upd -u

Oppdater og rull tilbake via Terminal

Alternativer – kort form

Alternativer – lang form

Beskrivelse

-u

--update

Oppdater moduler

-c

--cancel

Avbryt nedlastingsmoduler

-e

--resume

Tillat oppdateringer

-r

--rollback=VALUE

Går tilbake til den eldste avbildningen av skannermodulen og blokkerer alle oppdateringer i VALUE timer.

-l

--list-modules

Vise listen over produktmoduler

--check-app-update

Sjekk tilgjengeligheten av ny produktversjon i repositoriumet

--download-app-update

Last ned ny produktversjon hvis tilgjengelig

--perform-app-update

Last ned og installer ny produktversjon hvis tilgjengelig

--accept-license

Godta lisensendringer

important

upd-begrensning

Verktøyet upd kan ikke brukes til å gjøre endringer i produktkonfigurasjonen.

example

Hvis du vil stoppe oppdateringer i 48 timer og rulle tilbake til det eldste øyeblikksbildet av skannermodulen, utfører du følgende kommando som en privilegert bruker:

sudo /opt/eset/efs/bin/upd --rollback=48

/Applications/ESET\ Endpoint\ Antivirus.app/Contents/MacOS/upd --rollback=48

Hvis du vil gjenoppta automatiske oppdateringer av skannermodulen, utfører du følgende kommando som en privilegert bruker:

sudo /opt/eset/efs/bin/upd --resume

/Applications/ESET\ Endpoint\ Antivirus.app/Contents/MacOS/upd --rollback=48

Hvis du vil oppdatere fra en speilserver som er tilgjengelig på IP-adressen "192.168.1.2" og porten "2221", utfører du følgende kommando som en privilegert bruker:

sudo /opt/eset/efs/bin/upd --update --server=192.168.1.2:2221

/Applications/ESET\ Endpoint\ Antivirus.app/Contents/MacOS/upd --rollback=48