Hendelser

Viktige handlinger som utføres i ESET Endpoint Antivirus for macOS-webgrensesnittet, mislykkede påloggingsforsøk på webgrensesnittet, ESET Endpoint Antivirus for macOS-relaterte kommandoer som utføres via Terminal og noe mer informasjon, logges på Hendelser-skjermen.

Hver registrerte handling inneholder følgende informasjon: tidspunkt hendelsen fant sted, komponent (hvis tilgjengelig), hendelse, bruker

Vis hendelser via Terminal

Hvis du vil vise innholdet i Hendelser-skjermen via et Terminal-vindu, bruker du kommandolinjeverktøyet lslog.

Syntaks: /Applications/ESET\ Endpoint\ Antivirus.app/Contents/MacOS/lslog [OPTIONS]

Alternativer – kort form

Alternativer – lang form

Beskrivelse

-f

--follow

Vent på nye logger og legg dem til utdataene

-o

--optimize

Optimaliser logger.

-c

--csv

Vis logger i CSV-format

-e

--events

Vis hendelseslogger

-u

--urls

List opp URL-loggposter

-n

--sent-files

Vise en liste over filer som er sendt inn for analyse

-s

--scans

List opp skanning ved behov-logger.

--with-log-name

Vis Loggnavn-kolonnen i tillegg

--ods-details=log-name

Vis detaljer om en skanning ved behov identifisert med loggnavn

--ods-events=log-name

Utskrift funnet-deteksjoner og -filer som ikke ble skannet under bestemt skanning ved behov identifisert av loggnavn.

--ods-detections=log-name

Vis deteksjoner av en skanning ved behov identifisert med loggnavn

--ods-notscanned=log-name

Vise ikke-skannede elementer i en skanning ved behov identifisert av loggnavn

-d

--detections

Vis oppføringer i deteksjonslogg

-b

--blocked files

Vis logg over blokkerte filer

Eksempler

Vis alle hendelseslogger:

/Applications/ESET\ Endpoint\ Antivirus.app/Contents/MacOS/lslog -e

Lagre alle hendelseslogger i CSV-format i en fil i Dokumenter-katalogen til gjeldende bruker:

/Applications/ESET\ Endpoint\ Antivirus.app/Contents/MacOS/lslog -ec > /Users/$USER/Desktop/eventlogs.csv