ESET Endpoint Antivirus for macOS 6:n päivittäminen versioon 7

important

Kun ESET Endpoint Antivirus for macOS 6 on päivitetty versioon 7, ESET Endpoint Antivirus for macOS palauttaa käyttöön oletusasetukset. Tähän sisältyvät ESET-hallintakonsolin käytännöt.

ESET Endpoint Antivirus for macOS 7 sisältää monia eroja versioon 6 verrattuna. Lisäksi joitakin ominaisuuksia on poistettu. Ennen kuin päätät päivittää ESET Endpoint Antivirus for macOS -ohjelman, suosittelemme, että luet versioiden 6 ja 7 eroja käsittelevän vertailun.

Paikallinen päivitys

Komentorivillä päivittäminen

Päivittäminen ESET-hallintakonsolin avulla

Asetusten siirto

Paikallinen päivitys

1.Lataa uusin ESET Endpoint Antivirus for macOS -asennustiedosto (.dmg).

2.Avaa asennustiedosto (.dmg).

3.Kaksoisnapsauta Asenna ESET Endpoint Antivirus for macOS -kuvakettaeset_icon_small.

4.Valitse Jatka, jos muuta tietoturvasovellusta ei ole asennettu. Jos asennettuna on toinen virustentorjuntaohjelma, asennus saattaa epäonnistua.

5.Valitse Jatka ja vahvista järjestelmävaatimukset.

6.Valitse Hyväksy, niin hyväksyt loppukäyttäjän käyttöoikeussopimuksen ja tietosuojakäytännön hyväksymiseksi.

7.Jos haluat vaihtaa kohdekansiota tai sitä, saavatko kaikki käyttäjät käyttää ESET Endpoint Antivirus for macOS -ohjelmaa, valitse Muuta asennuskohdetta. Käynnistä asennus valitsemalla Asenna.
arrow_down_business        Muuta asennuskohdetta

8.Sinua voidaan pyytää antamaan järjestelmänvalvojan salasana asennuksen alussa.

9.Viimeistele asennus valitsemalla Sulje.

10.Ohjattu käyttöönottotoiminto avautuu asennuksen jälkeen. Noudata tässä kuvattuja ohjeita varmistaaksesi tietokoneesi suojauksen.

Komentorivillä päivittäminen

Päivitä ESET Endpoint Antivirus for macOS versioon 7 komentorivin kautta:

1.Lataa ESET Endpoint Antivirus for macOS -ohjelman versio 7.

2.Jaa .dmg-tiedostot kohdetietokoneisiin.

3.Suorita asennus Komentorivin asennusaiheessa kuvatulla tavalla.

Päivitä ESET Endpoint Antivirus for macOS ESET PROTECT On-Prem-ohjelman tai ESET PROTECT CLOUD -ohjelman kautta

Seuraavat muutokset on tehtävä MDM:n määritysprofiileissa ennen päivitystä:

Levyn täyden käytön määritysprofiilissa

Versio 6

Versio 7

Tunniste

com.eset.eea.6

Tunniste

com.eset.eea.g2

Jos ESET Endpoint Antivirus for macOS asennetaan macOS 12:een tai uudempaan, levyn täysi käyttö on lisättävä Uninstaller.app. Tämä tarvitaan, jotta voit poistaa version 6 järjestelmästä ja jotta voit poistaa version 7 myöhemmin. Lisää levyn täysi käyttö -profiiliin:

ESET Endpoint Antivirus & ESET Endpoint Security macOS 12 Monterey -versiossa

Tunniste

com.eset.app.Uninstaller

Tunnisteen tyyppi

bundleID

Koodivaatimus

identifier "com.eset.app.Uninstaller" and anchor apple generic and certificate 1[field.1.2.840.113635.100.6.2.6] /* exists */ and certificate leaf[field.1.2.840.113635.100.6.1.13] /* exists */ and certificate leaf[subject.OU] = P8DQRXPVLP

Sovellus tai palvelu

SystemPolicyAllFiles

Käyttö

Allow

Verkko- ja sähköpostisuojauksen määritysprofiili

Versio 6

Versio 7

Mukautetun SSL VPN:n tunniste

com.eset.sysext.manager

Mukautetun SSL VPN:n tunniste

com.eset.network.manager

important

Jos poistat version 6 asetukset ennen päivittämistä versioon 7, käyttäjät saavat ilmoituksen, joka vaikuttaa siltä että asetukset eivät olisi olleet käytössä. Suosittelemme uuden määritysprofiilin luomista ESET Endpoint Antivirus for macOS -versiolle 7, määritysprofiilin käyttöönottoa kohdetietokoneissa, ESET Endpoint Antivirus for macOS -ohjelman päivittämistä ja version 6 määritysprofiilien poistamista. On myös suositeltavaa varmistaa, että yhdellä laitteella on vain yksi tuotteen ESET Endpoint Antivirus for macOS asennuskäytäntö. Kun käytössä on sekä ESET PROTECT On-Prem että Jamfia, varmista, että kullakin on vain yksi asennuskäytäntö.

Voit ladata uudet määritysprofiilit ESET Endpoint Antivirus for macOS -versiolle 7 esiasennusasetuksia käsittelevästä ohjeesta.

Kun olet ottanut uudet määritysprofiilit käyttöön, jatka asennusta ESET-hallintakonsolin avulla käyttöönottoa käsittelevän ohjeen avulla.