Asennus

Asennusmenetelmät

Asennustyyppi

Muistiinpanot

Asennus graafisella käyttöliittymällä

Paikallinen

Voit asentaa ESET Endpoint Antivirus for macOS -ohjelman paikallisesti .dmg-asennustiedoston avulla. Sulje ennen asennuksen käynnistämistä kaikki avoimet tietokoneohjelmat. ESET Endpoint Antivirus for macOS sisältää komponentteja, jotka voivat olla ristiriidassa muiden tietokoneeseen asennettujen virustentorjuntaohjelmien kanssa. Siksi suosittelemme kaikkien muiden virustentorjuntaohjelmien poistamista välttääksesi mahdolliset ongelmat. Ohjattu käyttöönottotoiminto avautuu asennuksen jälkeen. Noudata tässä kuvattuja ohjeita varmistaaksesi tietokoneesi suojauksen.

Asennus avulla komentorivi

Paikallinen/Etä

Voit asentaa ESET Endpoint Antivirus for macOS -ohjelman myös käyttämättä asennusohjelman graafista käyttöliittymää. Näin ESET Endpoint Antivirus for macOS on myös asennettavissa etäyhteyden avulla. Jos ESET Endpoint Antivirus for macOS asennetaan etäyhteydellä, suosittelemme, että käyttäjän suostumusasetukset otetaan MDM:ssä käyttöön ennen asennusta.

ESET PROTECT On-Prem

Etä

Jos tietokoneesi on rekisteröity ESET PROTECT On-Prem -ohjelmaan, voit luoda asennustehtävän, jolla ESET Endpoint Antivirus for macOS asennetaan kohdetietokoneisiin.

ESET PROTECT CLOUD

Etä

Jos tietokoneesi on rekisteröity ESET PROTECT CLOUD -ohjelmaan, voit luoda asennustehtävän, jolla ESET Endpoint Antivirus for macOS asennetaan kohdetietokoneisiin.

important

ESET Endpoint Antivirus for macOS edellyttää käyttäjän suostumusasetuksia, jotta se voi toimia oikein. Nämä asetukset on otettava manuaalisesti käyttöön asennuksen jälkeen. Laitteesi on oltava rekisteröity MDM:ään, jotta käyttäjän suostumusasetuksia ei tarvitse lisätä jokaiseen tietokoneeseen. MDM:ää käytetään tämän jälkeen määritysprofiilien jakamiseen kohdetietokoneisiin. Jos et ota näitä asetuksia käyttöön ennen asennusta, käyttäjille näytetään useita ponnahdusikkunoita, joissa heitä kehotetaan ottamaan käyttäjän suostumusasetukset käyttöön manuaalisesti. Suosittelemme määritysprofiilien jakamista ennen kuin ESET Endpoint Antivirus for macOS asennetaan.