ESET Endpoint Antivirus for macOS

ESET Endpoint Antivirus for macOS 7 edustaa uutta lähestymistapaa integroituun tietokoneen suojaukseen. ThreatSense®-tarkistusmoduulin uusin versio tarjoavat nopeutta ja tarkkuutta pitääksesi tietokoneesi suojattuna. Tuloksena on älykäs järjestelmä, joka suojaa tietokonetta hyökkäyksiltä ja haittaohjelmilta tauotta.

ESET Endpoint Antivirus for macOS 7 on täydellinen tietoturvaratkaisu. Se on tulos pitkäaikaisista pyrkimyksistämme yhdistää maksimaalinen suojaus ja minimaalinen järjestelmän kuormitus. Tekoälyyn perustuvat älykkäät tekniikat ehkäisevät proaktiivisesti virusten, vakoiluohjelmien, troijalaisten, matojen, mainosohjelmien, rootkit-ohjelmien ja muiden Internet-pohjaisten hyökkäysten pääsyä koneeseen heikentämättä järjestelmän suorituskykyä tai häiritsemättä tietokoneen käyttöä.

Tämä tuote on suunniteltu ensisijaisesti pien-/suuryritysympäristöissä käytettäviin työasemiin. Sitä voidaan käyttää yhdessä ESET PROTECT On-Prem -ratkaisun kanssa, asiakastyöasemia voidaan hallita vaivattomasti niiden määrästä riippumatta, käytäntöjä ja sääntöjä voidaan ottaa käyttöön, tunnistuksia voidaan valvoa ja mistä tahansa verkossa olevasta tietokoneesta voidaan hallita muutoksia etänä.