Asennus avulla komentorivi

Ohita GUI-asennus asentamalla ESET Endpoint Antivirus for macOS komentoriviltä. Jos tietokoneesi ei ole MDM-rekisteröity, sinun on silti annettava käyttäjälle ESET Endpoint Antivirus for macOS:n käyttöoikeus manuaalisesti järjestelmäasetuksissa.

important

Jos käytät komentorivin asennusta ESET Endpoint Antivirus for macOS-ohjelman etäasennukseen, suosittelemme, että jaat määritysprofiilit käyttäjän suostumusasetuksilla MDM:n kautta ennen ESET Endpoint Antivirus for macOS-ohjelman asennusta. Löydät määritysprofiilin asetukset Esiasennusasetukset-aiheesta.

1.Lataa ESET Endpoint Antivirus for macOS.

2.Voit ottaa ladatun .dmg-tiedoston käyttöön kaksoisnapsauttamalla tiedostoa tai käyttämällä seuraavaa komentoriviprosessia:

a.Siirry Päätteessä tiedoston sijaintiin. Kirjoita: cd ~/Lataukset
Korvaa Lataukset-teksti lataamasi tiedoston sijainnilla.

b.Kirjoita: hdiutil attach eea_osx_mlp_0.dmg.
Korvaa eea_osx_mlp_0 tiedostonimelläsi.

3.Kirjoita Päätteeseen: sudo installer -pkg /Volumes/ESET\ Endpoint\ Antivirus/.resources/Installer.pkg -target /
Sinun on korvattava Installer.pkg-tiedoston polku Installer.pkg:n sijainnilla.

4.Asennuksen jälkeen sinun on annettava käyttäjälle ESET Endpoint Antivirus for macOS:n suostumusasetukset manuaalisessa käyttöönotossa, niin saat täyden suojauksen.