Asetusten siirto

Siirtoprosessi

Versiosta 7.2 ja uudemmista alkaen ESET Endpoint Antivirus for macOS -versiosta 6 tehdyt asetukset siirretään automaattisesti uuteen versioon päivitysprosessin aikana.

Siirtymisen jälkeen prosessi on valmis, ESET Endpoint Antivirus for macOS näyttää aloitusnäytössä onnistuneen asetusten siirron ilmoituksen: Asetuksesi siirrettiin uuteen versioon.

warning

ESET PROTECT On-Prem:n ja ESET PROTECT CLOUD:n käytännöt eivät siirry automaattisesti, koska kaikkia ESET Endpoint Antivirus for macOS:n versiossa 6 olevia ominaisuuksia ei ole versiossa 7. Versioon 7 päivittämisen jälkeen sinun on tarkistettava olemassa olevat käytännöt ja luotava uusia käytäntöjä version 7 ominaisuuksien perusteella. Lisätietoja käytäntöjen luomisesta tai poistamisesta on Käytännöt-aiheessa:

Käytännöt ohjelmassa ESET PROTECT On-Prem

Käytännöt ohjelmassa ESET PROTECT CLOUD

note

ESET PROTECT On-Prem- ja ESET PROTECT CLOUD -käytännöt ESET Endpoint Antivirus for macOS -versiossa 6 ja versiossa 7 voivat olla aktiivisia samaan aikaan.

important

Jos olet jo päivittänyt ESET Endpoint Antivirus for macOS 6:n versioon 7 tai 7.1, voit silti siirtää asetuksesi päivittämällä uudempaan versioon. Lisätietoja on ESETin tietopankin siirtoartikkelissa.

Kaikki versiossa 7.X olevat asetukset päivitetään versioon 6 lukuun ottamatta seuraavia poikkeuksia:

Oikeusasetukset (ei tueta versiossa 7)

Mukautettu välityspalvelin päivityksiä varten (Mukautettua välityspalvelinta ei tueta versiossa 7)

Karanteenin sisältö

Puhdistustasot tarkistuksille

Tarvepohjaisen tarkistuksen kohdeprofiilit

Seuraavien ominaisuuksien asetukset on tallennettu siirron .xml-tiedostoon, ja ne voidaan ladata, kun ominaisuudet tulevat myöhempiin ESET Endpoint Antivirus for macOS -versioihin:

Laitehallinta

Logs

Internet-käytön suojaus

Esitystila

Muut siirto-ongelmat

Mukautetut tarkistusprofiilit siirretään ja niitä voidaan hallita ESET PROTECT On-Prem:n tai ESET PROTECT CLOUD:n kautta tai sovellusasetuksissa