Terminal-værktøjer og daemoner

Kommandolinjeværktøjer

./lslog - Værktøjet til visning af logge bruger dette til at vise logfiler indsamlet af ESET Endpoint Antivirus for macOS

./odscan – On-demand-scanner, som du kan bruge til at køre on-demand-scanning via et Terminal-vindue.

./cfg – Konfigurationsværktøj, som du kan bruge til at importere/eksportere ESET Endpoint Antivirus for macOS-indstillinger.

./mdm-info - mdm-infoværktøj, der viser oplysninger, der er nødvendige for, at du kan oprette de konfigurationsprofiler, der kræves for at fuldføre opsætningen før installation via MDM.

./lic – Licensværktøj, brug det til at aktivere ESET Endpoint Antivirus for macOS med den købte licensnøgle eller til at kontrollere aktiveringens status og licensens gyldighed.

./upd – Modulopdateringsværktøj, brug det til at administrere modulopdateringer eller til at ændre opdateringsindstillinger.

./quar – Værktøj til administration af karantæne, brug det til at administrere elementer i karantæne.