Opdater registreringsmoduler via Terminal

Opdater moduler via Terminal

Hvis du vil opdatere alle produktmoduler fra et Terminal-vindue, skal du udføre følgende kommando:

/Applications/ESET\ Endpoint\ Antivirus.app/Contents/MacOS/upd -u

Opdater og rul tilbage via Terminal

Indstillinger - kort udgave

Indstillinger - lang udgave

Beskrivelse

-u

--update

Opdater moduler

-c

--cancel

Annuller download moduler

-e

--resume

Fjerner blokering af opdateringer

-r

--rollback=VALUE

Annullerer opdatering og anvender det ældste øjebliksbillede af scannermodulet og blokerer alle opdateringer i VÆRDI timer.

-l

--list-modules

Få vist listen over produktmoduler

--check-app-update

Kontroller tilgængeligheden af ny produktversion i depotet

--download-app-update

Hent ny produktversion, hvis den er tilgængelig

--perform-app-update

Hent og installer en ny produktversion, hvis den er tilgængelig

--accept-license

Accepter licensændringer

important

upd-begrænsning

Værktøjet upd kan ikke bruges til at foretage ændringer i produktkonfigurationen.

example

Hvis du vil stoppe opdateringer i 48 timer og rulle tilbage til det ældste øjebliksbillede af scannermodulet, skal du udføre følgende kommando som privilegeret bruger:

sudo /opt/eset/efs/bin/upd --rollback=48

/Applications/ESET\ Endpoint\ Antivirus.app/Contents/MacOS/upd --rollback=48

For at genoptage automatiske opdateringer af scannermodulet skal du køre følgende kommando som en privilegeret bruger:

sudo /opt/eset/efs/bin/upd --resume

/Applications/ESET\ Endpoint\ Antivirus.app/Contents/MacOS/upd --rollback=48

For at opdatere fra en spejlserver, der er tilgængelig på IP-adressen "192.168.1.2" og porten "2221", skal du køre følgende kommando som privilegeret bruger:

sudo /opt/eset/efs/bin/upd --update --server=192.168.1.2:2221

/Applications/ESET\ Endpoint\ Antivirus.app/Contents/MacOS/upd --rollback=48