ESET Endpoint Antivirus for macOS

ESET Endpoint Antivirus for macOS 7 repræsenterer en ny fremgangsmåde til ægte integreret computersikkerhed. Den seneste version af scanningsprogrammet ThreatSense® til er hurtig og præcis, så computerens sikkerhed bevares. Resultatet er et intelligent system, der hele tiden er på vagt over for angreb og skadelig software, der kan bringe din computer i fare.

ESET Endpoint Antivirus for macOS 7 er en komplet sikkerhedsløsning, der er udviklet via vores langsigtede indsats for at kombinere maksimal beskyttelse og minimalt systemaftryk. De avancerede teknologier, der er baseret på kunstig intelligens, kan proaktivt eliminere infiltrationer fra virus, spyware, trojanske heste, orme, adware, rodsæt og andre angreb fra internettet uden at svække systemydelsen eller afbryde computeren.

Produktet er primært designet til brug på arbejdsstationer i mindre virksomheder/virksomhedsmiljøer. Hvis du bruger produktet sammen med ESET PROTECT On-Prem, kan du nemt styre et hvilket som helst antal klientarbejdsstationer, anvende politikker og regler, overvåge registreringer og udføre fjernadministration af ændringer fra en hvilken som helst netværkscomputer.