Nyheder i version 7

ESET Endpoint Antivirus for macOS version 7 er en ny generation af vores produkt baseret på mikrotjenester snarere end en enkelt service.

Indbygget understøttelse af Apple ARM-chip (fra version 7.1.1700.0)

Oprindelig 64-bit arkitektur

Forbedret ydeevne og stabilitet. Hvis ESET Endpoint Antivirus for macOS går ned, kan det genstarte automatisk, uden at brugeren har bemærket det.

Bedre sikkerhed ved at gøre processerne mere uafhængige af hinanden.

Nyt hovedprogramvindue, herunder:

oUnderstøttelse af mørk tilstand

oMeddelelser på oprindeligt skrivebord

oMulighed for at deaktivere GUI for slutbruger

Forbedret beskyttelse af filsystem i realtid

oDen nyeste indbyggede 64-bit scanningsmotor

oOptimeret til multi-core-ydeevne

oScanning i realtid under lokal bruger

Helt ny oprindelig grafisk brugergrænseflade

Udvidet konfiguration af ESET LiveGrid via ESET PROTECT On-Prem og ESET PROTECT CLOUD

Forening af kommandolinjekommandoer med Linux-platform.

Konfiguration af beskyttelsesstatusser

Understøttelse af ydeevne og alle registreringsudeladelser (efter sti, efter sti og registrering, efter hash)