Fjerninstallation

Før installation

ESET Endpoint Antivirus for macOS kræver rettighedsindstillinger, der forhindrer, at den installeres fuldt ud eksternt, uden at enheden er tilmeldt MDM. Hvis enheden er tilmeldt MDM, kan du bruge MDM til at distribuere disse indstillinger via konfigurationsprofiler. Hvis enheden ikke er tilmeldt MDM, skal disse indstillinger for rettigheder være tilladt manuelt på hver computer.

Hvis du bruger Jamf, kan du også se vores Jamf-specifikke guide.

Påsæt konfigurationsprofiler for ESET Endpoint Antivirus for macOS

Før du installerer ESET Endpoint Antivirus for macOS, skal du aktivere følgende indstillinger på destinationscomputere:

oESET-systemudvidelser
Hvis ESET-systemudvidelser ikke aktiveres før installationen, modtager brugerne meddelelser om blokerede systemudvidelser, indtil ESET-systemudvidelserne er aktiveret.

oFuld diskadgang
Hvis fuld diskadgang ikke aktiveres før installationen, modtager brugerne meddelelser om, at computeren er delvist beskyttet, indtil fuld diskadgang er aktiveret.

oWeb og e-mailbeskyttelse
Du skal føje internet- og e-mailbeskyttelseskonfigurationen til systemindstillingerne, for at internet- og e-mailbeskyttelse kan fungere.
Hvis konfigurationen af Internet- og e-mailbeskyttelse mangler efter installationen af ESET Endpoint Antivirus for macOS, modtager brugerne ""ESET Endpoint Antivirus for macOS" vil gerne filtrere netværksindhold. Når de modtager denne meddelelse, skal de klikke på Tillad. Hvis de klikker på Tillad ikke, fungerer Internet- og e-mailbeskyttelse ikke.

Hvis du vil aktivere ESET-indstillingerne herover eksternt, skal computeren være tilmeldt en MDM-server (Mobile Device Management), f.eks.

Aktiver ESET-systemudvidelser

Hvis du vil aktivere systemudvidelser på enheden fra en fjernplacering, skal du udføre en af følgende handlinger før installationen:

oHent nyttelasten .plist. Opret en konfigurationsprofil i din MDM ved hjælp af .plist-nyttelasten.

oOpret en konfigurationsprofil i din MDM ved hjælp af følgende indstillinger:

Team-id (TeamID)

P8DQRXPVLP

Bundt-id (BundleID)

com.eset.endpoint
com.eset.network

Aktivér fuld diskadgang

Hvis du vil aktivere fuld diskadgang fra en fjernplacering, skal du udføre en af følgende handlinger før installationen:

oHent .plis-nyttelastfilen til ESET Endpoint Antivirus for macOS. Opret en konfigurationsprofil i din MDM ved hjælp af .plist-nyttelasten.
Hvis din enhed administreres af ESET PROTECT On-Prem eller ESET PROTECT CLOUD, skal du aktivere fuld diskadgang for ESET Management Agent. Hent .plist-nyttedatafilen til ESET Management Agent. Hent .plist-nyttelastfilen ESET Management Agent.

oOpret en konfigurationsprofil ved hjælp af følgende indstillinger:

ESET Endpoint Antivirus

Id

com.eset.eea.g2

Id-type

bundleID

Krav til kode

identifier "com.eset.eea.g2" and anchor apple generic and certificate 1[field.1.2.840.113635.100.6.2.6] /* exists */ and certificate leaf[field.1.2.840.113635.100.6.1.13] /* exists */ and certificate leaf[subject.OU] = P8DQRXPVLP

App eller tjeneste

SystemPolicyAllFiles

Adgang

Allow

Id

com.eset.endpoint

Id-type

bundleID

Krav til kode

identifier "com.eset.endpoint" and anchor apple generic and certificate 1[field.1.2.840.113635.100.6.2.6] /* exists */ and certificate leaf[field.1.2.840.113635.100.6.1.13] /* exists */ and certificate leaf[subject.OU] = P8DQRXPVLP

App eller tjeneste

SystemPolicyAllFiles

Adgang

Allow

På macOS 12 Monterey eller nyere

Id

com.eset.app.Uninstaller

Id-type

bundleID

Krav til kode

identifier "com.eset.app.Uninstaller" and anchor apple generic and certificate 1[field.1.2.840.113635.100.6.2.6] /* exists */ and certificate leaf[field.1.2.840.113635.100.6.1.13] /* exists */ and certificate leaf[subject.OU] = P8DQRXPVLP

App eller tjeneste

SystemPolicyAllFiles

Adgang

Allow

ESET Management Agent

Id

com.eset.remoteadministrator.agent

Id-type

bundleID

Krav til kode

identifier "com.eset.remoteadministrator.agent" and anchor apple generic and certificate 1[field.1.2.840.113635.100.6.2.6] /* exists */ and certificate leaf[field.1.2.840.113635.100.6.1.13] /* exists */ and certificate leaf[subject.OU] = P8DQRXPVLP

App eller tjeneste

SystemPolicyAllFiles

Adgang

Allow

important

Når du har tilladt fuld diskadgang og systemudvidelser fra en fjernplacering, er disse indstillinger muligvis deaktiveret i Systemindstillinger > Sikkerhed og beskyttelse af personlige oplysninger. Hvis ESET Endpoint Antivirus for macOS ikke viser advarsler, er fuld diskadgang og systemudvidelser tilladt, uanset deres status i Systemindstillinger > Sikkerhed og beskyttelse af personlige oplysninger.

Web og e-mailbeskyttelse

Hvis du vil føje konfigurationen af internet- og e-mailbeskyttelse til systemindstillinger fra en fjernplacering, skal du udføre en af følgende handlinger før installationen:

oHent .plist-nyttelastfilen. Opret en konfigurationsprofil i din MDM ved hjælp af .plist-nyttelasten. Computeren skal være tilmeldt MDM-serveren for at kunne installere konfigurationsprofiler på disse computere.

oHvis du vil oprette din egen konfigurationsprofil, skal du oprette en konfigurationsprofil af VPN-typen med følgende indstillinger:

VPN-type

VPN

Forbindelsestype

Custom SSL

Id for den brugerdefinerede SSL VPN

com.eset.network.manager

Server

localhost

Id for udbyderpakke

com.eset.network

Brugergodkendelse

Certifikat

Leverandørtype

App-proxy

Krav angivet af udbyder

identifier "com.eset.network" and anchor apple generic and certificate 1[field.1.2.840.113635.100.6.2.6] /* exists */ and certificate leaf[field.1.2.840.113635.100.6.1.13] /* exists */ and certificate leaf[subject.OU] = P8DQRXPVLP

Aktivér VPN efter behov

Regelkonfigurations-XML efter behov

<array>

<dict>

<key>Action</key>

<string>Connect</string>

</dict>

</array>

Inaktiv timer

Afbryd ikke forbindelsen

Opsætning af proxy

Ingen

Konfigurationen af Internet og e-mailbeskyttelse fjernes, efter ESET Endpoint Antivirus for macOS er blevet fjernet. Hvis du har brug for at fjerne og installere ESET Endpoint Antivirus for macOS, skal du implementere konfigurationen af Internet- og e-mailbeskyttelse igen på destinationscomputeren efter fjernelsen.