Installation

Installationsmetoder

Installationstype

Bemærkninger

GUI Installation

Lokal

Du kan installere ESET Endpoint Antivirus for macOS lokalt fra installationsfilen .dmg. Før du starter installationen, skal du lukke alle dine åbne computerprogrammer. ESET Endpoint Antivirus for macOS indeholder komponenter, der kan være i konflikt med andre antivirusprogrammer, der er installeret på din computer. Derfor anbefaler vi kraftigt at fjerne alle andre antivirusprogrammer for at forhindre potentielle problemer. Efter installationen vises onboarding-guiden. Følg trinene som beskrevet her for at sikre beskyttelsen af din computer.

Installation af kommandolinje

Lokal/fjern

Du kan installere ESET Endpoint Antivirus for macOS uden at skulle interagere med installationsprogrammernes GUI. Du kan også bruge denne metode til at installere ESET Endpoint Antivirus for macOS eksternt. Hvis du installerer ESET Endpoint Antivirus for macOS eksternt, anbefaler vi, at du anvender indstillinger for brugersamtykke via MDM før installationen.

ESET PROTECT On-Prem

Fjern

Hvis computeren er tilmeldt ESET PROTECT On-Prem, kan du oprette en installationsopgave, der skal installere ESET Endpoint Antivirus for macOS på destinationscomputere.

ESET PROTECT CLOUD

Fjern

Hvis computeren er tilmeldt ESET PROTECT CLOUD, kan du oprette en installationsopgave, der skal installere ESET Endpoint Antivirus for macOS på destinationscomputere.

important

ESET Endpoint Antivirus for macOS kræver, at indstillingerne for brugersamtykke skal fungere. Disse indstillinger skal anvendes manuelt efter installationen. Enheden skal være tilmeldt MDM for at undgå at føje indstillinger for brugersamtykke til hver computer. MDM vil derefter blive brugt til at distribuere konfigurationsprofiler til at målrette computere. Hvis du ikke anvender disse indstillinger før installationen, modtager brugerne flere pop op-dialoger, der opfordrer dem til at anvende indstillinger for brugersamtykke manuelt. Vi anbefaler, at konfigurationsprofiler distribueres før ESET Endpoint Antivirus for macOS-installationen.