Opgrader ESET Endpoint Antivirus for macOS version 6 til version 7

important

Efter opgraderingen fra ESET Endpoint Antivirus for macOS version 6 til version 7 ESET Endpoint Antivirus for macOS vender du tilbage til standardindstillingerne. Dette omfatter politikker i ESET-administrationskonsollen.

ESET Endpoint Antivirus for macOS version 7 indeholder mange forskelle til version 6, og nogle af funktionerne mangler. Før du beslutter dig for at opgradere din ESET Endpoint Antivirus for macOS, anbefaler vi at læse emnet Sammenligning af version 6 & version 7.

Lokal opgradering

Opgrader via kommandolinje

Opgrader via ESET-administrationskonsol

Migrering af indstillinger

Lokal opgradering

1.Download den nyeste ESET Endpoint Antivirus for macOS-installationsfil (.dmg).

2.Åbn -installationsfilen (.dmg).

3.Dobbeltklik på ikonet Installer ESET Endpoint Antivirus for macOSeset_icon_small.

4.Klik på Fortsæt, hvis der ikke er installeret et andet sikkerhedsprogram. Hvis der er installeret et andet antivirusprogram, mislykkes installationen muligvis.

5.Klik på Fortsæt for at bekræfte systemkravene.

6.Klik på Acceptér for at acceptere slutbrugerlicensaftalen og politikken om beskyttelse af personlige oplysninger.

7.Hvis du vil ændre destinationsmappen eller ændre, hvis alle brugere har adgang til ESET Endpoint Antivirus for macOS, skal du klikke på Skift installationsplacering. Klik på Installerfor at starte installationen.
arrow_down_business        Skift placering

8.Du bliver muligvis bedt om at angive administratoradgangskoden i starten af installationen.

9.Klik på Luk for at afslutte installationen.

10.Efter installationen vises onboarding-guiden. Følg trinene som beskrevet her for at sikre beskyttelsen af din computer.

Opgrader via kommandolinje

Sådan opgraderes ESET Endpoint Antivirus for macOS til version 7 via kommandolinjen:

1.Download ESET Endpoint Antivirus for macOS version 7.

2.Fordel .dmg-filerne til destinationscomputerne.

3.Kør installationen som beskrevet i emnet Installation via kommandolinjen.

Opgrader ESET Endpoint Antivirus for macOS via ESET PROTECT On-Prem eller ESET PROTECT CLOUD

Følgende ændringer skal foretages i konfigurationsprofilerne i MDM før opgraderingen:

I konfigurationsprofilen Fuld diskadgang

Version 6

Version 7

Id

com.eset.eea.6

Id

com.eset.eea.g2

Hvis du installerer ESET Endpoint Antivirus for macOS på macOS 12 og nyere, skal du føje Fuld diskadgang til Uninstaller.appen. Dette er nødvendigt for at fjerne version 6 fra dit system og for at give dig mulighed for at fjerne version 7 eksternt i fremtiden. Til konfigurationsprofilen Fuld diskadgang skal du tilføje:

ESET Endpoint Antivirus & ESET Endpoint Security på macOS 12 Monterey

Id

com.eset.app.Uninstaller

Id-type

bundleID

Krav til kode

identifier "com.eset.app.Uninstaller" and anchor apple generic and certificate 1[field.1.2.840.113635.100.6.2.6] /* exists */ and certificate leaf[field.1.2.840.113635.100.6.1.13] /* exists */ and certificate leaf[subject.OU] = P8DQRXPVLP

App eller tjeneste

SystemPolicyAllFiles

Adgang

Allow

I konfigurationsprofilen for internet- og e-mailbeskyttelse

Version 6

Version 7

Id for den brugerdefinerede SSL VPN

com.eset.sysext.manager

Id for den brugerdefinerede SSL VPN

com.eset.network.manager

important

Hvis du fjerner indstillingerne for version 6, før du opgraderer til version 7, modtager brugerne meddelelse, som om disse indstillinger ikke blev anvendt. Vi anbefaler, at du opretter en ny konfigurationsprofil ESET Endpoint Antivirus for macOS til version 7, installerer konfigurationsprofilen på destinationscomputerne, opgraderer ESET Endpoint Antivirus for macOS og fjerner konfigurationsprofilerne til version 6. Det anbefales også at sikre, at der kun er én installationspolitik for ESET Endpoint Antivirus for macOS på én enhed. Når du bruger både ESET PROTECT On-Prem og Jamf, skal du sørge for, at hver kun har én installationspolitik.

Du kan finde de nye konfigurationsprofiler ESET Endpoint Antivirus for macOS til version 7, som du kan hente i emnet Indstillinger for forudinstallation.

Når du har installeret de nye konfigurationsprofiler, skal du fortsætte installationen i emnet Installer via ESET-administrationskonsollen.