Implementering via ESET-administrationskonsol

important

ESET Endpoint Antivirus for macOS kræver rettighedsindstillinger, der forhindrer, at den installeres fuldt ud eksternt, uden at enheden er tilmeldt MDM. Hvis enheden er tilmeldt MDM, kan du bruge MDM til at distribuere disse indstillinger via konfigurationsprofiler. Hvis enheden ikke er tilmeldt MDM, skal disse indstillinger for rettigheder være tilladt manuelt på hver computer.

ESET PROTECT On-Prem

Før du installerer ESET Endpoint Antivirus for macOS via ESET PROTECT On-Prem, skal du distribuere ESET Management Agent til destinationscomputeren.

1.Hvis du vil installere ESET Management Agent, skal du oprette Agent Live-installationsprogram.

2.Hent macOS Agent Live-installationsprogram.

3.Udpak .sh-scriptet fra det hentede .tar.gz-arkiv.

4.Installer og kør .sh scriptet på destinationscomputeren for at installere agenten. Hvis du bruger Jamf som MDM, kan du bruge Jamf til at installere og køre scriptet.

5.Når agenten er installeret på destinationscomputeren, vil computeren være synlig i ESET PROTECT On-Prem.

Opret og kør programinstallationsopgaven iESET Endpoint Antivirus for macOS for at installere ESET PROTECT On-Prem.

ESET PROTECT CLOUD

Du kan installere ESET Endpoint Antivirus for macOS via ESET PROTECT CLOUD og ESET Management Agent på samme tid ved at oprette et live-installationsprogram.

important

Hvis du ejer en licens, der er tilsluttet din ESET PROTECT On-Prem eller ESET PROTECT CLOUD, føjes licensen automatisk til installationspakken, og ESET Endpoint Antivirus for macOS aktiveres automatisk.