Indstillinger for Jamf-forudinstallation

Klik på Computere > Konfigurationsprofiler hovedvinduet i Jamf.

Web og e-mailbeskyttelse

Du skal føje internet- og e-mailbeskyttelseskonfigurationen til systemindstillingerne, for at internet- og e-mailbeskyttelse kan fungere. Hvis konfigurationen af Internet- og e-mailbeskyttelse mangler efter installationen af ESET Endpoint Antivirus for macOS, modtager brugerne ""ESET Endpoint Antivirus for macOS" vil gerne filtrere netværksindhold.

important

Konfigurationen af Web Access Protection fjernes, når du har fjernet ESET Endpoint Antivirus for macOS. Hvis du har brug for at fjerne og geninstallere ESET Endpoint Antivirus for macOS, skal du implementere konfigurationen af Internet- og e-mailbeskyttelse igen til destinationscomputeren.

I afsnittet Generelt udfyldes:

Navn

f.eks. ESET Beskyttelse af web og e-mail

Niveau

Computerniveau

Distributionsmetode

normalt: Installer automatisk

I afsnittet VPN udfyldes:

VPN-type

VPN

Forbindelsestype

Brugerdefineret SSL

Id

com.eset.network.manager

server

localhost

Id for udbyderpakke

com.eset.network

Brugergodkendelse

Certifikat

Leverandørtype

App-proxy

Krav angivet af udbyder

identifier "com.eset.network" and anchor apple generic and certificate 1[field.1.2.840.113635.100.6.2.6] /* exists */ and certificate leaf[field.1.2.840.113635.100.6.1.13] /* exists */ and certificate leaf[subject.OU] = P8DQRXPVLP

Identitetscertifikat

Ingen

Aktivér VPN efter behov

Regelkonfigurations-XML efter behov

<array>

<dict>

<key>Action</key>

<string>Connect</string>

</dict>

</array>

Inaktiv timer

Afbryd ikke forbindelsen

Opsætning af proxy

Ingen

Aktiver ESET-systemudvidelser

I afsnittet Generelt udfyldes:

Navn

f.eks. ESET SEXT

Niveau

Computerniveau

Distributionsmetode

installeres normalt automatisk

Udfyld i sektionen Systemudvidelser:

Visningsnavn

f.eks. ESET SEXT

Typer af systemudvidelser

Tilladte systemudvidelser

Team-id

P8DQRXPVLP

Tilladte systemudvidelser

com.eset.endpoint
com.eset.network
com.eset.firewall
com.eset.devices

Aktivér fuld diskadgang

I afsnittet Generelt udfyldes:

Navn

ESET Fuld diskadgang

Niveau

Computerniveau

Distributionsmetode

installeres normalt automatisk

I afsnittet Indstillinger for politikkontrol af beskyttelse af personlige oplysninger udfyldes:

Id

com.eset.endpoint

Id-type

Pakke-id

Krav til kode

identifier "com.eset.endpoint" and anchor apple generic and certificate 1[field.1.2.840.113635.100.6.2.6] /* exists */ and certificate leaf[field.1.2.840.113635.100.6.1.13] /* exists */ and certificate leaf[subject.OU] = P8DQRXPVLP

App eller tjeneste

SystemPolicyAllFiles

Adgang

Tillad

Id

com.eset.devices

Id-type

Pakke-id

Krav til kode

identifier "com.eset.devices" and anchor apple generic and certificate 1[field.1.2.840.113635.100.6.2.6] /* exists */ and certificate leaf[field.1.2.840.113635.100.6.1.13] /* exists */ and certificate leaf[subject.OU] = P8DQRXPVLP

App eller tjeneste

SystemPolicyAllFiles

Adgang

Tillad

Id

com.eset.eea.g2

Id-type

Pakke-id

Krav til kode

identifier "com.eset.eea.g2" and anchor apple generic and certificate 1[field.1.2.840.113635.100.6.2.6] /* exists */ and certificate leaf[field.1.2.840.113635.100.6.1.13] /* exists */ and certificate leaf[subject.OU] = P8DQRXPVLP

App eller tjeneste

SystemPolicyAllFiles

Adgang

Tillad

Id

com.eset.app.Uninstaller

Id-type

Pakke-id

Krav til kode

identifier "com.eset.app.Uninstaller" and anchor apple generic and certificate 1[field.1.2.840.113635.100.6.2.6] /* exists */ and certificate leaf[field.1.2.840.113635.100.6.1.13] /* exists */ and certificate leaf[subject.OU] = P8DQRXPVLP

App eller tjeneste

SystemPolicyAllFiles

Adgang

Tillad

important

Når du har tilladt fuld diskadgang og systemudvidelser fra en fjernplacering, er disse indstillinger muligvis deaktiveret i Systemindstillinger > Sikkerhed og beskyttelse af personlige oplysninger. Hvis ESET Endpoint Antivirus for macOS ikke viser advarsler, er fuld diskadgang og systemudvidelser tilladt, uanset deres status i Systemindstillinger > Sikkerhed og beskyttelse af personlige oplysninger.