Karantæne

Karantæne gemmer inficerede filer sikkert. Filer bør sættes i karantæne, hvis de ikke kan renses, hvis det ikke er sikkert eller tilrådeligt at slette dem, eller hvis de ukorrekt registreres af ESET Endpoint Antivirus for macOS. Du kan vælge at sætte enhver fil i karantæne, hvilket tilrådes, hvis en fil opfører sig mistænkeligt, men ikke registreres af antivirusscanneren. Du kan indsende filer i karantæne til ESET Virus Lab til analyse.

Administrer elementer i karantæne via Terminal

Syntaks: /Applications/ESET\ Endpoint\ Antivirus.app/Contents/MacOS/quar [OPTIONS]

Indstillinger - kort udgave

Indstillinger - lang udgave

Beskrivelse

-i

--import

Importér fil til Karantæne

-l

--list

Vis liste over filer i karantæne

-r

--restore=id

Gendan element i karantæne, som er identificeret ved id til sti som defineret af --restore-path

-e

--restore-exclude=id

Gendan element i karantæne, som er identificeret ved id og markeret med 'x' i kolonnen med ekskluderbare elementer

-d

--delete=id

Slet element i karantæne, der er identificeret ved id

--restore-path=path

Ny sti til at gendanne et element i karantæne til

-h

--help

Vis hjælp

-v

--version

Vis information om version og afslut

note

Gendan

Gendannelse er ikke tilgængeligt, hvis kommandoen ikke udføres som privilegeret bruger.

Eksempel

Slet et element med id'et "0123456789", som er i karantæne:

/Applications/ESET\ Endpoint\ Antivirus.app/Contents/MacOS/quar -d 0123456789

eller

/Applications/ESET\ Endpoint\ Antivirus.app/Contents/MacOS/quar --delete=0123456789

Gendan et element med id "9876543210", som er i karantæne, til Download-mappen hos den bruger, der er logget på, og omdøb det til restoredFile.test:

/Applications/ESET\ Endpoint\ Antivirus.app/Contents/MacOS/quar -r 9876543210 --restore-path=/Users/$USER/Desktop/restoredFile.test

eller

/Applications/ESET\ Endpoint\ Antivirus.app/Contents/MacOS/quar --restore=9876543210 --restore-path=/Users/$USER/Desktop/restoredFile.test

Gendan element med id "9876543210", som er i karantæne og markeret med "x" i kolonnen med ekskluderbare elementer, til mappen Download:

/Applications/ESET\ Endpoint\ Antivirus.app/Contents/MacOS/quar -e 9876543210 --restore-path=/Users/$USER/Downloads/restoredFile.test

eller

/Applications/ESET\ Endpoint\ Antivirus.app/Contents/MacOS/quar --restore-exclude=9876543210 --restore-path=/Users/$USER/Downloads/restoredFile.test

Gendan fil fra karantæne via Terminal

1.Lav liste over elementer i karantæne.
/Applications/ESET\ Endpoint\ Antivirus.app/Contents/MacOS/quar -l

2.Slå id'et og navnet på det objekt i karantæne, du vil gendanne, op, og kør følgende kommando:
/Applications/ESET\ Endpoint\ Antivirus.app/Contents/MacOS/quar --restore=ID_OF_OBJECT_TO_RESTORE --restore-