Rensningsniveauer

Rensningsniveau

Beskrivelse

Ingen rensning

Slutbrugeren modtager et interaktivt vindue under rensning af objekter og skal vælge en handling (f.eks. slette eller ignorere). Dette niveau er udviklet til mere avancerede brugere, der ved, hvilke trin der skal udføres, hvis registreringen finder sted.

Normal rensning

Forsøg at rense registreringen under rensning af objekter uden slutbrugerinput. I nogle tilfælde (f.eks. systemfiler eller arkiver med både rene og inficerede filer), hvis detektionen ikke kan renses, efterlades det rapporterede objekt på sin oprindelige placering, hvis detektionen ikke kan renses.

Fuldstændig rensning

Forsøg at rense registreringen under rensning af objekter uden slutbrugerinput. I nogle sjældne tilfælde (f.eks. systemfiler) efterlades det rapporterede objekt på dets oprindelige placering, hvis registreringen ikke kan renses.

Fuldstændig rensning

Forsøg at rense registreringen under rengøring af objekter. I nogle tilfælde modtager slutbrugeren en interaktiv besked, hvis der ikke kan udføres nogen handling, og skal vælge en rengøringshandling (f.eks. slette eller ignorere). Denne indstilling anbefales i de fleste tilfælde.

Fjern

Forsøg at slette alle inficerede filer uden slutbrugerinput.