Opdatering

Dette afsnit specificerer oplysninger om opdateringskilden, såsom de anvendte opdateringsservere og godkendelsesdata for disse servere.

Sådan fjernkonfigureres ESET Endpoint Antivirus for macOS:

1.Klik på Politikker > Ny politik iESET PROTECT On-Prem, og skriv et navn til politikken.

note

Hvis du vil justere indstillingerne i en eksisterende politik for ESET Endpoint for macOS (V7+), skal du klikke på den politik, du vil ændre på listen over politikker, og klikke på Rediger > Indstillinger.

2.Klik på Indstillinger, og vælg ESET Endpoint for macOS (V7+) i rullemenuen.

3.Juster de ønskede indstillinger.

4.Klik på Fortsæt > Tildel, og vælg den relevante gruppe computere.

5.Klik på OK > Udfør.

note

Se programindstillinger, hvis du vil konfigurere ESET Endpoint Antivirus for macOS lokalt.

I Opdatering kan du konfigurere følgende indstillinger:

Basis

Opdateringstypen er som standard Almindelig opdatering. Dette sikrer, at registreringssignaturdatabasen og produktmodulerne opdateres automatisk fra ESET-opdateringsservere.

Forhåndsopdateringer indeholder de nyeste fejlrettelser og registreringsmetoder, der snart er tilgængelige for offentligheden. Men de kan ikke være stabile på alle tidspunkter; Derfor anbefales det ikke at bruge dem i et produktionsmiljø.

Forsinkede opdateringer gør det muligt at opdatere fra specielle opdateringsservere, der giver nye versioner af virusdatabaser med en forsinkelse på mindst X-timer (det vil sige databaser, der er testet i et rigtigt miljø og betragtes som stabile).

Annuller opdatering af modul

Hvis du har mistanke om, at en ny registreringsprogramopdatering eller programmoduler kan være ustabil eller beskadiget, kan du bruge ESET PROTECT On-Prem opgaven til, tilbagerulning af modulopdateringer, til at vende tilbage til den tidligere version og midlertidigt deaktivere opdateringer. Du kan også aktivere tidligere deaktiverede opdateringer, hvis du har udsat dem, indtil de er tilbagekaldt.

ESET Endpoint Antivirus for macOS optager øjebliksbilleder af registreringsprogrammet og programmoduler til brug med funktionen Annuller opdatering. For at kunne oprette øjebliksbilleder af virusdatabasen skal du lade Opret øjebliksbilleder af moduler være markeret. Når Opret øjebliksbilleder af moduler er markeret, oprettes første øjebliksbillede under første opdatering. Det næste oprettes efter 48 timer. Feltet Antal lokalt lagrede øjebliksbilleder definerer antallet af lagrede øjebliksbilleder af registreringsprogrammet.

note

Når det maksimale antal snapshots er nået (f.eks. tre), erstattes det ældste øjebliksbillede af et nyt øjebliksbillede hver 48. time. ESET Endpoint Antivirus for macOS annullerer opdateringen af registreringsprogrammet og programmodulerne og vender tilbage til det ældste øjebliksbillede.