Opdateringsspejling (brugerdefinerede opdateringsservere)

Brugen af et "spejl" – en kopi af opdateringsfilerne i LAN-miljøet – er praktisk, da de enkelte arbejdsstationer dermed ikke behøver at overføre opdateringsfilerne fra leverandørens opdateringsserver flere gange. Opdateringer overføres til den lokale spejlserver og distribueres derefter til alle arbejdsstationer for at undgå risikoen for overbelastning af netværkstrafikken. Opdatering af klientarbejdsstationer fra et spejl optimerer justeringen af netværkets belastning og reducerer brugen af internetforbindelsens båndbredde.

Sådan fjernkonfigureres ESET Endpoint Antivirus for macOS:

1.Klik på Politikker > Ny politik iESET PROTECT On-Prem, og skriv et navn til politikken.

note

Hvis du vil justere indstillingerne i en eksisterende politik for ESET Endpoint for macOS (V7+), skal du klikke på den politik, du vil ændre på listen over politikker, og klikke på Rediger > Indstillinger.

2.Klik på Indstillinger, og vælg ESET Endpoint for macOS (V7+) i rullemenuen.

3.Juster de ønskede indstillinger.

4.Klik på Fortsæt > Tildel, og vælg den relevante gruppe computere.

5.Klik på OK > Udfør.

note

Se programindstillinger, hvis du vil konfigurere ESET Endpoint Antivirus for macOS lokalt.

I Opdater > Primær server eller Sekundær server kan du konfigurere ESET Endpoint Antivirus for macOS til at bruge en opdateringsspejling (brugerdefinerede opdateringsservere):

1.Deaktiver skyderen ud for Vælg automatisk i sektionen Grundlæggende.

2.Skriv URL-adressen på spejlserveren i en af følgende formularer i feltet Opdater server:

http://<IP>:<port>

http://<hostname>:<port>

note

Følgende server skal bruges til at installere opdateringer: http://update.eset.com/eset_upd/businessmac/

3.Angiv det relevante brugernavn og den relevante adgangskode.

Hvis der er flere spejlservere tilgængelige i netværket, skal du gentage ovenstående trin for at konfigurere den sekundære server.