Dokumentation til slutpunkter, der fjernadministreres

ESET Endpoint Antivirus for macOS version 7 kan fjernadministreres af ESET PROTECT On-Prem eller ESET PROTECT CLOUD. Du kan bruge ESET-værktøjer til fjernadministration til at installere ESET-løsninger, administrere opgaver, gennemtvinge sikkerhedspolitikker, overvåge systemstatus og hurtigt reagere på problemer eller trusler på fjerncomputere fra én central placering.

ESETs værktøjer til fjernadministration

ESET Endpoint Antivirus for macOS kan fjernadministreres enten af ESETs administrationkonsol.

Introduktion til ESET PROTECT On-Prem

Introduktion til ESET PROTECT CLOUD

Mobile Device Management (MDM)

Hvis ESET Endpoint Antivirus for macOS-enhederne ikke er tilmeldt MDM. Skal du have adgang til hver enhed fysisk for at installere ESET Endpoint Antivirus for macOS.

MDM-løsninger (Mobile Device Management) gør det muligt for administratorer at implementere organisations- og konfigurationspolitikker, overvåge enheder, installere eller fjerne programmer og meget mere. Ikke alle MDM-løsninger understøtter Apple-enheder. For at hjælpe dig med at vælge en MDM-løsning har Apple oprettet en Guide til at vælge en MDM-løsning.

Du kan finde flere oplysninger om MMA'er i Dokumentationen til Apple og den dokumentation, der er specifik for din MDM-leverandør.

ESET Endpoint Antivirus for macOS-konfiguration, der skal udføres via MDM, indeholder universelle downloadbare nyttelaster, som du kan bruge til at oprette konfigurationsprofiler på enhver MDM. Hvis du bruger Jamf som din MDM, kan du også bruge Jamf-specifik guide.