Øvrige ThreatSense-parametre

Disse indstillinger er kun tilgængelige for filsystembeskyttelse i realtid.

Muligheden for infektion i nyoprettede eller ændrede filer er forholdsvist højere end i eksisterende filer. Derfor undersøger programmet disse filer med yderligere scanningsparametre. ESET Endpoint Antivirus for macOS bruger avanceret heuristik, som kan registrere nye trusler, før opdateringen af registreringsprogrammet er udgivet, sammen med metoder til signaturbaseret scanning.

Ud over nyoprettede filer scannes der også selvudpakkende filer (.sfx) og runtime packers (internt komprimerede eksekverbare filer). Arkiver scannes som standard op til det 10. indlejringsniveau og kontrolleres uanset deres faktiske størrelse. Hvis du vil ændre indstillingerne for arkivscanning, skal du fjerne markeringen i Standardindstillinger for arkivscanning.