Registreringsprogram

Registreringsprogrammet beskytter mod skadelige systemangreb ved at kontrollere fier. Hvis der f.eks. registreres et element, der er klassificeret som malware, går afhjælpning i gang. Registreringsprogrammet kan fjerne det ved først at blokere det og derefter rense, slette eller flytte det til karantæne.

Sådan fjernkonfigureres ESET Endpoint Antivirus for macOS:

1.Klik på Politikker > Ny politik iESET PROTECT On-Prem, og skriv et navn til politikken.

note

Hvis du vil justere indstillingerne i en eksisterende politik for ESET Endpoint for macOS (V7+), skal du klikke på den politik, du vil ændre på listen over politikker, og klikke på Rediger > Indstillinger.

2.Klik på Indstillinger, og vælg ESET Endpoint for macOS (V7+) i rullemenuen.

3.Juster de ønskede indstillinger.

4.Klik på Fortsæt > Tildel, og vælg den relevante gruppe computere.

5.Klik på OK > Udfør.

note

Se programindstillinger, hvis du vil konfigurere ESET Endpoint Antivirus for macOS lokalt.

I Registreringsprogram kan du konfigurere følgende indstillinger:

Basis

Scannerindstillinger

Gør det muligt at registrere potentielt uønskede programmer – se Potentielt uønskede programmer i vores ordliste.

Aktivér registrering af potentielt usikre programmer – se Potentielt usikre programmer i vores ordliste.

Aktivér registrering af mistænkelige programmer – er en software komprimeret med pakkere eller beskyttere, der ofte bruges til at afskrække reverse engineering eller til at sløre indholdet af den eksekverbare (for eksempel for at skjule tilstedeværelsen af malware) ved proprietære metoder til komprimering og / eller kryptering.

Denne kategori omfatter: alle ukendte programmer, der er komprimeret med en pakker eller beskytter, der ofte bruges til at komprimere malware.

Udeladelser

Ydeevneudeladelser – Ved at udelukke stier (mapper) fra at blive scannet kan den tid, der er nødvendig for at scanne filsystemet for tilstedeværelsen af malware, reduceres betydeligt.

Sådan oprettes en udeladelse:

1.Klik på Rediger ud for Ydeevneudeladelser.

2.Klik på Tilføj, og definer den sti, der skal springes over af scanneren. Du kan også tilføje en kommentar til dine oplysninger.

3.Klik på OK > Gem for at oprette udeladelsen og lukke dialogboksen.