Standardinstallation

Standardinstallationstilstanden inkluderer konfigurationsvalg, der er relevante for de fleste brugere. Disse indstillinger omfatter maksimal sikkerhed kombineret med høj systemydeevne. Standardinstallation er standardindstillingen og anbefales, hvis du ikke har særlige krav til bestemte indstillinger.

1.Vælg den foretrukne indstilling i vinduet ESET LiveGrid, og klik på Fortsæt. Hvis du senere beslutter, at du vil ændre denne indstilling, kan du gøre det ved hjælp af LiveGrid-konfiguration. Du kan finde flere oplysninger om ESET Live Grid i vores ordliste.

2.I vinduet Potentielt uønskede programmer skal du vælge den foretrukne indstilling (se Hvad er et potentielt uønsket program?) og klikke på Fortsæt. Hvis du senere beslutter, at du vil ændre denne indstilling, skal du bruge Avanceret opsætning.

3.Klik på Installer. Hvis du bliver bedt om at angive din macOS-adgangskode, skal du indtaste den og klikke på Installer software.

Efter installation af ESET Cyber Security Pro:

macOS Big Sur (11)

1.Tillad systemudvidelser.

2.Giv adgang til hele disken

3.Tillad ESET at tilføje proxykonfigurationer. Du modtager følgende meddelelse: "ESET Cyber Security Pro" Vil gerne tilføje proxykonfigurationer. Når du modtager denne meddelelse, skal du klikke på Tillad. Hvis du klikker på Tillad ikke, fungerer internetbeskyttelse ikke.

hmtoggle_plus0macOS 10.15 og ældre

Når ESET Cyber Security Pro er installeret, skal du udføre en computerscanning for at søge efter skadelig kode. I programmets hovedvindue skal du klikke på Computerscanning > Smart scanning. Du kan finde flere oplysninger om on-demand-computerscanninger i afsnittet On-demand-computerscanning.