Installation

Inden du begynder installationsprocessen, skal du lukke alle åbne programmer på computeren. ESET Cyber Security Pro indeholder komponenter, der kan være i konflikt med andre antivirusprogrammer, som allerede er installeret på computeren. ESET anbefaler på det kraftigste, at du fjerner alle andre antivirusprogrammer for at forhindre eventuelle problemer.

For at starte installationsguiden skal du gøre et af følgende:

Hvis du installerer fra en fil, der er overført fra ESETs hjemmeside, skal du åbne filen og dobbeltklikke på ikonet Installer

Hvis du installerer fra en installations-cd/dvd, skal du isætte den i computeren, åbne den fra skrivebordet eller vinduet Finder og dobbeltklikke på ikonet Installer

INSTALL_PACKAGE

Installationsguiden hjælper dig gennem den grundlæggende opsætning. I installationens startfase søger installationsprogrammet automatisk efter den nyeste produktversion online. Hvis der findes en nyere version, får du mulighed for at overføre den nyeste version, før du fortsætter med installationsprocessen.

Når du har accepteret slutbrugerlicensaftalen, bliver du bedt om at vælge en af følgende installationstilstande:

Standardinstallation

Tilpasset installation