Tyypillinen asennus

Tyypillinen asennustila sisältää kokoonpanoasetukset, jotka sopivat useimmille käyttäjille. Nämä asetukset suojaavat järjestelmää parhaalla mahdollisella tavalla ja ylläpitävät erinomaisen suorituskyvyn. Tyypillinen asennus on oletusasetus ja sitä suositellaan, jos tiettyjen asetusten edellyttämät vaatimukset eivät täyty.

1.Valitse ESET LiveGrid -ikkunassa haluamasi asetus ja valitse Jatka. Jos päätät myöhemmin, että haluat muuttaa tätä asetusta, voit tehdä niin LiveGrid-asetuksissa. Lisätietoja ESET LiveGrid -ratkaisusta on sanastossa.

2.Valitse Mahdollisesti ei-toivotut sovellukset -ikkunassa haluamasi asetus (katso kohtaa Mikä on mahdollisesti ei-toivottu sovellus?) ja valitse Jatka. Jos päätät myöhemmin, että haluat muuttaa tätä asetusta, voit tehdä niin lisäasetuksissa.

3.Valitse Asenna. Jos saat kehotteen antaa macOS-salasana, anna se ja valitse Asenna ohjelmisto.

Viimeistele tuotteen ESET Cyber Security Pro asennus seuraavasti:

macOS Big Sur (11)

1.Järjestelmälaajennusten salliminen.

2.Levyn täysien käyttöoikeuksien salliminen.

3.Salli ESETin lisätä välityspalvelinkokoonpanoja. Saat seuraavan ilmoituksen: "ESET Cyber Security Pro" haluaa lisätä välityspalvelinkokoonpanoja. Kun saat tämän ilmoituksen, valitse Salli. Jos valitset Älä salli, internetin käytön suojaus ei toimi.

hmtoggle_plus0macOS 10.15 ja vanhemmat

Tuotteen ESET Cyber Security Pro asentamisen jälkeen on tarkistettava, onko tietokoneessa haitallista koodia. Valitse ohjelman pääikkunasta Tietokoneen tarkistus > Smart Scan. Lisätietoja tarvepohjaisista tietokoneen tarkistuksista on kohdassa Tarvepohjainen tietokoneen tarkistus.