Bevezetés

Az ESET Business Account (EBA) lehetővé teszi az ESET vállalati licenc tulajdonosai számára, hogy egy helyen kezeljék az összes licencüket. Miután hozzáadott licenceket az ESET Business Account portálhoz, megoszthatja a licencben található egységeket a fiókirodákkal, és regisztrálhat embereket, akikben megbízik, ha azt szeretné, hogy segítsenek kezelni a licenceket.

Az EBA a következőkre ad lehetőséget:

Licencek megosztása helyszínek (fiókirodák) között

Részletes áttekintés a licencek és a termékek használatáról

Felhasználók hozzárendelése bizonyos helyszínekhez

A licenckezelő eszköz védelme kétfaktoros hitelesítéssel

Hozzáférés az ESET PROTECT Cloud szolgáltatáshoz, ami lehetővé teszi az ESET Full Disk Encryption telepítését és kezelését

Az ESET LiveGuard Advanced aktiválása

Hozzáférés az ESET Cloud Office Security-hez

Hozzáférés az ESET Inspect Cloud-hez

Az ESET Secure Authentication SDK-kulcsok és az SMS-kreditek kezelése


note

Az ESET License Administrator lecserélése

Az ESET Business Account lép elődje, az ESET License Administrator helyébe, amely 2022. június 30-án elérte életciklusa végét. További információ az ESET License Administrator életciklusának végéről.


important

ESET Endpoint Encryption (EEE) licencek

Az ESET Endpoint Encryption- (korábban DESlock) licencek nem kompatibilisek az ESET Business Account szolgáltatással. Az EEE-licencek kezelésével kapcsolatban további információt az EEE-licenctípusok című témaköröben talál.

A szolgáltatás elérhetősége

Az ESET Status Portal naprakész képet nyújt az ESET szolgáltatások elérhetőségéről. Áttekintést biztosít az ESET szolgáltatásairól, és jelzi a szolgáltatások állapotát, beleértve a múltbeli incidenseket is. Ha Ön ESET-felhasználóként bármilyen problémát tapasztal az ESET szolgáltatásával kapcsolatban, és az ESET Status Portal ezt nem jelzi, vegye fel a kapcsolatot az ESET műszaki terméktámogatásával.