ESET Online súgó

Keresés Magyar
Válassza ki a témakört

Telephelyek

A helyszínek fiókirodák. Ha meg szeretne osztani bizonyos számú licencet néhány fiókirodával, létre kell hozni az egyes irodákat az ESET Business Account portálon helyszínként. Szükség esetén felhasználók is hozzárendelhetők a helyszínekhez. Ha hozzárendel egy felhasználót az egyik helyszínhez, akkor az csak az adott helyszínhez rendelt licenceket kezelheti.

Az első helyszín létrehozásához lépjen a Részletek, és kattintson a TELEPHELY LÉTREHOZÁSA elemre. Ezután közvetlenül a Helyszínek képernyőn lehet további helyszíneket létrehozni az Új helyszín elemre kattintva.

További helyszínek létrehozása

Az Új helyszín lapon adja meg a helyszínként létrehozni kívánt fiókiroda adatait, rendeljen hozzá felhasználókat és licenceket, ha szeretne, majd kattintson a Létrehozás elemre.

Ekkor megjelenik a Helyszínek menü az ESET Business Account portál bal oldali menüjében, és az adott lapon megtekintheti a meglévő helyszínek listáját. Ha vannak olyan eszközök, amelyek nincsenek hozzárendelve egy helyszínhez sem, megjelenik egy értesítés. Az értesítésre kattintva megtekintheti azokat az eszközöket, amelyek nincsenek hozzárendelve egy helyszínhez sem.

eba_first_site_created

Az Új helyszín elemre kattintva adhat hozzá további helyszíneket. Törölhet is helyszíneket.

Ha az utolsó helyszínt is törli, eltűnik a Helyszínek menü.

 

Videó – Létrehozhatók helyszínek, és hozzárendelhetők licencegységek az ESET Business Account (EBA) szolgáltatásban